relaties zijn overal

We verlangen immers allemaal naar verbinding. Hoe maak je van jouw liefdesrelatie een goeie relatie? Vaak gaan mensen er van uit, dat een relatie vanzelf gaat. Je hoeft maar één keer een verbroken verkering gehad te hebben, dan weet je dat dat een fabeltje is.

goeie relatie

In een goeie relatie bloeit niet alleen je relatie, je ontwikkelt je ook beiden als persoon. Je wordt allebei meer jezelf, dan wie je zonder je liefdespartner was.

met je aandacht voeg je waarde toe

Het is dus heel eenvoudig: wil je een waardevol en bloeiend liefdesleven, dan kijk je hoe je aandacht aan je relatie kunt besteden.

Wij stimuleren je om je relatie-creativiteit op te bouwen. Lees ook zijn we ‘on track’?

Je vindt hier op de site wekelijks verse en waardevolle informatie en tips waarmee je je relatie opbouwt, verbetert en onderhoudt en ook problemen op kunt lossen. Loop je toch vast, dan maak je een coachings- of therapie afspraak.

‘Liefhebbers’ komen op liefdesvakantie, bij ons in Italië.

  •  denk jij dat je vanzelf een goeie en waardevolle relatie krijgt? Dan geloof je in de relatie-Sinterklaas en die bestaat niet.
  •  jij wilt investeren in je liefdesleven maar je weet niet goed hoe. je zoekt stimulans, inspiratie en hulp, dan ben je hier bij Yincoaching aan het goeie adres.