Berna Wellen

Wie ben je echt en hoe zie je dat terug in je relatie en intimiteit. Al meer dan 25 jaar ben ik getuige van hoe mensen het in hun liefdesrelatie doen. Ik zie altijd nieuwe mogelijkheden om relaties te laten groeien en bloeien. Ik zet je aan tot beleven, reflecteren, contact maken en je uitspreken. YinCoaching, heet zo, omdat Yin over de waarde van ontvankelijkheid en betrokkenheid gaat. Dit is de sleutel tot je binnenwereld. Wat jij daar vanbinnen en in je lichaam kunt beleven, verankert jou in jezelf. Zo krijg je diepere antwoorden van jezelf, en deze duidelijkheid over wie jij bent zet je in in je verbinding met je partner. Als je dat allebei doet, dan groeit en verbetert de relatie.
Ik werk lichaamsgericht (Core-Energetica),  ben systeemtherapeut en yogadocent. Ik ben de vrouw van Michael.
Mijn lichaam, de natuur en het contact met andere mensen, zijn de helpers in mijn leven. Daarnaast heb ik een open mind, ben ik nieuwsgierig van aard en blijf ik mij altijd ontwikkelen. Dit alles versterkt de verbinding met mijn belevingswereld, en helpt om vanuit mijn hart te leven en te werken.

Michael Ahrens

Ik ben econoom en lichaamsgericht psychotherapeut en ontmoette Berna in Berlijn in 1994 tijdens de vierjarige opleiding tot core-energetics therapeut, door John Pierrakos. Ik volgde mijn hart en verhuisde naar Nederland. Sinds 1999 werken we samen. Ik assisteer haar in groepswerk, lichaamswerk en bij relatiebegeleiding. Sinds we veel in Italië op het platteland leven, heb ik ontdekt dat ik meer een man van het land dan van de stad ben en ik geniet daarvan met volle teugen. Dit biedt een goede bedding voor mij om bewust als man te leven, ook met de opgave hoe ik met vreugde en vitaal ouder word.

Ik vind het heerlijk, als mensen die bij ons verblijven mee het land op gaan en we samen hout zagen, maaien, vuur stoken en al wat er buiten maar te doen is.